top of page
Search

Pohjois-Karjalan kalamiespiirin toimintakalenteri

Toimintakaleteri löytyy tästä

Kalakalenteri 2022 nettiversio pieni
.pdf
Download PDF • 4.06MBToimintakalenterin tervehdyspuheen kirjoitti Viestintäkoordinaattori Tintti Drake:

Vuonna 2022 mimmit lähtevät kalaan! Suomen Vapaa-ajankalastajien Mimmit kalastaa! -hanke pyörähtää vauhtiin 2022. Hankkeen ensisijainen tavoite on edistää tyttöjen ja naisten kalastusharrastusta ja madaltaa kalastusharrastuksen aloittamisen kynnystä. Hanke pyrkii lisäämään kalastusharrastuksen kiinnostavuutta kohdennetuin sisällöin tyttöjen ja naisten keskuudessa ja kehittämään uusia, naisille ja tytöille suunnattuja kalastusharrastamiseen kannustavia sisältöjä. Alkuvuodesta avautuva uusi mimmitkalastaa.fi -kampanjasivusto kokoaa muun muassa tietoa ja mimmeille suunnattuja tapahtumia, ja @mimmitkalastaa Instagram-tili innostaa ja inspiroi tyttöjä ja naisia kalastusharrastuksen pariin.


Hanke tulee näkymään vuoden aikana myös sekä SVK:n että hankkeen yhteistyökumppaneiden viestinnässä ja tapahtumissa, kuten messuilla. mimmitkalastaa.fi Tärkeä osa hanketta ovat eri paikkakunnilla järjestettävät kalastustapahtumat, joihin voisimme kannustaa naisia ja tyttöjä osallistumaan. Jos teillä on tapahtuma, johon voisimme yhdessä toivottaa naiset ja tytöt tervetulleiksi, tai olette halukkaita järjestämään vaikkapa naisille suunnatun kurssin tai tutustumispäivän, ilmoittakaa siitä meille! Autamme markkinoinnissa paitsi Mimmit kalastaa! -kanavien kautta, tarvittaessa myös esimerkiksi mainossuunnittelussa.


Lähdetään yhdessä viemään mimmejä kalaan! #vapaa_ajankalastajat #mimmitkalastaa Lisätiedot: Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö, Viestintäkoordinaattori Tintti Drake, tintti.drake@vapaa-ajankalastaja.fi, p. 040 840 0681.

Recent Posts

See All

Löppöpilkki Reijon muistokisa

Kilpailuaika: 10/03 2024 klo 10:00-14:00 siirtymä lopussa 15 min. Kilpailukunta: Lieksa Kilpailukeskus ja -alue: Valkealahti Pankajärvi Sarjajako:            M, Mv 65, N, NV 65, Nu 18 Kilp

Comments


bottom of page